Adolescentele care s-au sinucis, victimele bulyingului sau victimele consumului de droguri

Adolescentele care s-au sinucis, victimele bulyingului sau victimele consumului de droguri
| Foto: sursa - https://playtech.ro/

Toți cunoscuții au doar cuvinte de laudă la adresa fetelor din Hunedoara care au recurs la gestul cumplit de a se sinucide. Însă ultimele mesaje ale adolescentelor arată că unele persoane din anturajul lor le-ar fi provocat o traumă imensă.

Familiile fetelor sunt răpuse de durere și nu își explică de ce au fost capabile de așa ceva, iar cei care le-au cunoscut pe fete au numai cuvinte de laudă la adresa lor. Profesorul uneia dintre ele spune că nu avusese niciodată abateri disciplinare și chiar era o elevă-model, cu rezultate bune la învățătură, care niciodată nu suferit schimbări de comportament.

Totuși ceva nu se leagă. Pe de-o parte din ultimele mesaje ale fetelor reiese că acestea erau victime ale bullyingului. Pe de altă parte, în seara de dinaintea tragediei, una dintre adolescente ar fi apelat numărul de urgență 112, declarând că este victimă a unei agresiuni fizice.

Potrivit informațiilor obținute în cadrul anchetei, polițiștii care au intervenit nu au descoperit semne de violență fizică, ci au constatat că situația era rezultatul unui conflict familial, izbucnit după ce părinții aflaseră despre consumul de substanțe interzise al tinerei, transmite playtech.ro

Una dintre fete a făcut chiar și o fotografie ciudată, direct de la locul tragediei, cu o descriere ce sugera exact ce avea de gând să facă. ”Am plecat mai repede decât anul 2023”, a scris una din fete peste imagine.

Anchetatorii așteaptă rezultatele toxicologice pentru a se stabili dacă fetele au consumat alcool sau substanţe interzise. Aceștia vor să afle dacă erau consumatoare și dacă acesta este motivul pentru care au fost capabile de un asemenea gest.

Părinții celor două fete au fost audiați de poliție imediat după ce s-a aflat de marea tragedie. În timp ce doi dintre ei sunt complet confuzi, mama unei fete spune că aceasta avusese un comportament ciudat în ultimele zile și suspectau că a intrat în anturajul nepotrivit.

Colegii şi prietenii uneia dintre fete au mers la înmormântarea colegei lor îmbrăcaţi în haine albe, imprimante cu chipul ei.

Comenteaza