Americanul Channing Tatum produce un serial poliţist ce se petrece în România comunistă, anii 1980

Americanul Channing Tatum produce un serial poliţist ce se petrece în România comunistă, anii 1980
Serialul ce se petrece în România anilor 1980 se va numi "Iron Fisting", este inspirat de "Miami Vice" şi va spune povestea unor poliţişti din România. Presă americană scrie, în glumă, că va fi "cel mai bun serial TV românesc din anii '80", relatează The Hollywood Reporter.

Povestea din serialul "Iron Fisting" se centrează pe acţiunile comice şi absurde ale unor polişti. Doi amici poliţişti din România, care încearcă să protejeze comuniştii de rând şi tovarăşii de partid de ororile capitalismului. "La fel ca un serial poliţist românesc, filmul de televiziune va fi dublat în limba engleză.", scriu jurnaliştii de la The Hollywood Reporter.

Producţia va începe în septembrie, în Europa de Est, însă distribuţia n-a fost încă stabilită.

"Oamenii ne tot întreabă: De ce, fraţilor, faceţi un film despre anii 1980, despre doi poliţişti prieteni din România. Le vom da detalii în curând", spun reprezentanţii casei de producţie Free Association, care vor produce serialul alături de compania americană A24.

"Scenariştii au creat o poveste comică, proaspătă, total imprevizibilă şi suntem foarte încântaţi să colabărăm cu Channing Tatum."

Channing Matthew Tatum s-a născut pe 26 aprilie 1980, în Cullman, Alabama. Este actor, dansator, model şi producător de film american.

Când Channing avea şase ani, familia sa s-a mutat din Alabama în Mississippi, acolo unde s-a obişnuit şi a iubit să trăiască la casă. Este o fire atletică şi a practicat în copilărie fotbal, fotbal american şi arte marţiale. Când era în şcoală, cea mai mare atracţie pentru el erau fetele, după cum însuşi actorul a mărturisit.

Şi-a petrecut adolescenţa în Florida şi a avut parte de educaţie catolică, la Liceul Catolic Tampa. A absolvit în 1998 şi a fost declarat cel mai atletic licean. Bursa pe care a obţinut-o la Glenville State College, din Virginia nu l-a încântat şi a refuzat-o.

S-a întors acasă şi a avut cele mai bizare slujbe. A început ca stripper, sub numele "Chan Crawford". Mai târziu s-a mutat la Miami şi şi-a început cariera de model, având prezentări pentru Armani şi Abercrombie & Fitch. Pentru că s-a înscris la mai multe agenţii de modele, a avut chiar un contract pentru a apărea pe coperta revistei Vogue. A fost ales de o revistă celebră pentru adolescenţi în primii 50 Cei mai frumoşi bărbaţi. A avut prezentări la Milano şi New York. În acelaşi timp a început să joace în primele sale lungmetraje. A început cu un rol de dansator în videoclipul lui Ricky Martin "She Bangs", iar această colaborare i-a deschis seria colaborărilor pe partea de film.

Pasiunea pentru actorie şi-a descoperit-o atunci când a jucat în filmele She's the Man (2006), Step Up (2006), Fighting (2009), Public Enemies (2009), G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) şi Dear John (2010).

 

Comenteaza