Fetiță de 7 ani, violată de antrenorul de înot chiar în incinta bazinului / Agresiunea, surprinsă pe camerele de supraveghere

Fetiță de 7 ani, violată de antrenorul de înot chiar în incinta bazinului / Agresiunea, surprinsă pe camerele de supraveghere
| Foto: https://inot-sport.ro/bazin-inot-dinamo/

O copilă de 7 ani care urma cursuri de înot ar fi fost violată chiar de către antrenor. Imaginile filmate de camerele de supraveghere din interiorul bazinului ar fi surprins agresiunea.

Este vorba despre instructor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo din Bucureşti care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile miercuri seara, cu suspiciunea că ar fi violat o fată de şapte ani, care urma cursuri de înot.

„La data de 13 februarie, în jurul orei 20,30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de şapte ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot.

Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club situat în Sectorul 2”, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, într-un comunicat transmis miercuri, potrivit digi24.ro

Din cercetări, polițiștii au stabilit că la momentul comiterii faptei bărbatul se afla în timpul programului de lucru. Mai exact, autoritățile au aflat de incident de la tatăl fetei, care le-a spus că fiica sa ar fi fost agresată sexual. Polițiștii au făcut verificări și au luat imaginile filmate de camerele de supraveghere din interiorul bazinului, care ar fi surprins agresiunea.

După mediatizarea incidentului tulburător, Clubul Dinamo a transmis faptul că condamnă cu fermitate comportamentul instructorului de înot şi a anunţat că a încetat orice formă de colaborare cu persoana în cauză, interzicându-i astfel orice posibilitate de a interacţiona cu minorii din cadrul clubului.

Comenteaza