Asistent de pe ambulanţă, acuzat că a agresat sexual o pacientă minoră. A dezbrăcat-o şi a pipăit-o în zona intimă

Asistent de pe ambulanţă, acuzat că a agresat sexual o pacientă minoră. A dezbrăcat-o şi a pipăit-o în zona intimă

Ambulanța a fost solicitată pentru o adolescentă care avea simptome de răceală. Mama acesteia spune că asistentul medical ar fi consultat-o necorespunzător pe fată - ar fi dezbrăcat-o şi ar fi pipăit-o în zona intimă.

Incidentul a avut loc în comuna teleormăneană Pietroşani. Asistentul este acuzat că a agresat sexual fata de 17 ani, care sunase la 112 pentru că avea simptome de răceală, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Iulian Orbeşteanu.

"La data de 27 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Zimnicea au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Pietroşani, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanţe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate. În fapt, mama minorei a sesizat că asistentul medical sosit la faţa locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor şi ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani", precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Iulian Orbeşteanu, mama adolescentei spune că minora de 17 ani avea simptome de răceală şi reclamă că asistentul a dezbrăcat-o pe fată şi a pipăit-o în zona intimă. În cursul zilei de joi, fata a fost dusă pentru expertiza medicală la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Teleorman.

Conform Observatornews.com, asistentul medical, un bărbat de 50 de ani, a băgat-o pe fată în ambulanţă pentru consult. Acesta i-ar fi spus să se dezbrace şi ar fi început s-o pipăie şi să-i facă apropouri sexuale. 

Apoi bărbatul a dat-o jos din ambulanţă şi a scris sec pe fişa de intervenţie - infecţie urinară. În stare de şoc, copila le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat. 

"A întrebat-o cum este relaţia cu iubitul ei. Nişte întrebări mai vulgare. Nu i-a făcut test de răceală, nimic", a spus mama adolescentei.

Asistentul medical recunoaşte atingerile, însă spune că doar a consultat fata. 

"Mi-a spus că are dureri abdominale, în zona de jos a abdomenului. I-am zis: Îmi dai voie să te palpez acolo? Ea mi-a spus da! Am palpat-o şi mi-a spus că îi duce durerea în organele genitale. Da, domnule, i-am făcut tuşeu vaginal", ar fi spus bărbatul, chestionat de un reporter. 

Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal in rem.

Comenteaza