Bilanțul deceselor în urma exploziei de la Crevedia se ridică la 5. A mai murit o victimă

Bilanțul deceselor în urma exploziei de la Crevedia se ridică la 5. A mai murit o victimă
| Foto: https://www.economica.net/

Încă o persoană a murit în urma exploziei de la Crevedia. Este vorba de un cetățean nepalez, angajat al depozitului de GPL.

Numărul persoanelor care au murit în urma exploziei de la Crevedia se ridică la cinci, după ce în dimineaţa de marţi, 5 septembrie a fost raportat un nou deces. Pacientul prezenta arsuri pe 90% din suprafața corpului.

”În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală”, a transmis Ministerul Sănătății.

Cel de-al 4-lea pacient rănit în urma exploziilor care au avut loc la Crevedia a murit, luni dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a informat Ministerul Sănătăţii.

Sâmbătă, 26 august, la o stație GPL din Crevedia, pe DN1A a avut loc o explozie în timpul transferului de carburant dintr-o cisternă în alta. Aceasta a fost urmată de o explozie mult mai puternică, chiar în timpul intervenției pompierilor.

Peste 50 de victime sunt spitalizate, dintre care 10 intubate. Dintre răniți, 43 sunt pompieri, polițiști și jandarmi, unii în stare gravă. România a activat Mecanismul european de protecție civilă pentru transferul victimelor.

Potrivit anchetatorilor, cauza cea mai probabilă ar putea fi o țigară aprinsă în timpul transferului de GPL.

Comenteaza