Bilete cu 20% mai ieftine la CFR Călători pe rute interne. De unde se pot cumpăra

Bilete cu 20% mai ieftine la CFR Călători pe rute interne. De unde se pot cumpăra
| Foto: facebook.com/cfrcalatoricluj.ro

CFR Călători oferă 20% reducere la călătoriile pe rute interne în anumite condiții.

CFR Călători participă la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti și oferă 20% reducere la călătoria cu trenul pe rute interne pentru cei care cumpără de la standul companiei aflat la târg.

Potrivit unui comunicat, la standul CFR Călători sunt oferite detalii despre: modalităţile de cumpărare a biletelor în trafic intern şi internaţional; ofertele CFR Călători către principalele destinaţii turistice şi nu numai, din ţară şi din Europa; parteneriate cu operatorii şi agenţiile de turism care intenţionează să devină distribuitori autorizaţi de „Bilete CFR Online".

Totodată, la stand agenţiile vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren. Astfel, trenul Charter este destinat firmelor şi agenţiilor de turism care pregătesc evenimente speciale, un pachet turistic „altfel", petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc.

„Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi «închiriat» pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică şi poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia", se precizează în comunicat.

În cele patru zile de târg, vizitatorii care aleg să cumpere biletele de tren de la standul CFR Călători pentru călătoria în trafic intern la vagon clasa 1 şi clasa a 2-a se vor bucura de o reducere de 20% din valoarea tarifului de transport şi a tichetului de rezervare la vagon clasă.

„Odată cu acest discount, cumpărătorii vor primi şi mici surprize. Acestea se vor oferi în limita stocului disponibil pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valori de cel puţin 50 lei.", se mai spune în comunicat.

Astfel, pentru biletele a căror valoare este de la 50 până la 100 lei surpriza este un rucsac pliabil, pentru biletele a căror valoare este de la 100 până la 200 lei surpriza constă într-o baterie externă pentru încărcarea telefonului, iar dacă valoarea biletelor cumpărate depăşeşte 200 lei compania oferă un termos destinat alimentelor şi un stick de memorie 16 GB.

Potrivit sursei citate, reducerea se aplică la preţ întreg la clasa 1 şi clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte oferte.

„Biletele CFR online" cumpărate la standul CFR Călători nu vor da dreptul la modificarea contractului de transport: anticipare, amânare, întrerupere sau restituire, precizează compania.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 3B şi poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10.00 - 18.00, iar duminică în intervalul orar 10.00 - 16.00.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Comenteaza