Cadavrul găsit fără picioare și parțial ars lângă un cimitir aparținea unei fetițe de 5-6 ani

Cadavrul găsit fără picioare și parțial ars lângă un cimitir aparținea unei fetițe de 5-6 ani
| Foto: www.aradon.ro

Corpul fără viaţă descoperit lângă un cimitir din Arad aparţine unei copile de 5-6 ani. Moartea a fost provocată de o lovitură în cap. Procurorii fac cercetări in rem pentru omor și profanare de cadavre. 

Cadavrul descoperit la marginea cartierului arădean Bujac, în apropiere de un cimitir, este al unei fetiţe cu vârsta de 5 – 6 ani, iar moartea a fost provocată de o lovitură în cap cu un corp contondent, relevă raportul expertizei medicale.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat că fetiţa a fost victima unei agresiuni, fiind lovită în cap, iar moartea a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar s-a reuşit desluşirea chipului fetiţei. „Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice cu acest scop”, a spus procurorul. Procurorii au anunţat că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.

Mai mulţi localnici sunt audiaţi de către anchetatori, care spun că nu a fost raportată dispariţia recentă a unei fetiţe. Duminică dimineaţă, anchetatorii au împrejmuit terenul pe care a fost găsit copilul mort, pentru cercetări. Corpul a fost descoperit de către o persoană care îşi plimba câinele.

Cadavrul copilului fără picioare şi parţial ars a fost descoperit sâmbătă seară, pe un teren de lângă cimitirul din localitatea Bujac, judeţul Arad, de un bărbat care îşi plimba câinele.

Comenteaza