Caz șocant! Minor arestat pentru că și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan pentru șnițele. De la ce a pornit totul

Caz șocant! Minor arestat pentru că și-a lovit străbunica în cap cu un ciocan pentru șnițele. De la ce a pornit totul
| Foto: pixabay

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a lovit în repetate rânduri în cap străbunica cu un ciocan de bătut carnea.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București l-au reținut pe adolescent, la data de 17 mai 2023, iar acum este cercetat pentru tentativă de omor.

Scenele cumplite s-au petrecut în București, în data de 17 mai 2023, în jurul orelor 08:00 – 08:30, când băiatul de 16 ani a rămas singur în locuință cu străbunica lui, în vârstă de 86 de ani, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Acesta a luat un ciocan pentru șnițele din bucătărie și a mers în camera în care dormea străbunica lui și a lovit-o în cap de mai multe ori, după care a plecat de acasă.

Ulterior, femeia de 86 de ani a fost găsită de fiica sa. Acesta a sunat la 112, iar victima a fost transportată de urgență la spital, conform sursei citate.

Judecătorul de la Tribunalul București a admis propunerea de arestare preventivă pe numele minorului pentru 30 de zile. Există bănuiala că adolescentul a făcut acest gest pentru a-i fura banii străbunicii lui.

Comenteaza