CFR Călători a suspendat circulația mai multor trenuri, pentru a opri răspândirea coronavirusului

CFR Călători a suspendat circulația mai multor trenuri, pentru a opri răspândirea coronavirusului

CFR Călători a decis suspendarea circulației mai multor trenuri, pentru a combate răspândirea infecției cu Covid-19. Purtarea măștii de protecție în tren este oblicatorie pe durata călătoriei, dar și în zonele de așteptare.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19, începând cu data de 09.11.2020, CFR Călători suspendă temporar circulaţia următoarelor trenuri, destinate pentru naveta elevilor: R2207, în relaţia Arad - Curtici, R2210, în relaţia Curtici - Arad,. R2232, în relaţia Timișoara Nord - Remetea Mică, R2233, în relaţia Remetea Mică - Timișoara Nord, R2606, în relaţia Arad - Timișoara Nord, R9612, în relaţia Buziaș - Timișoara Nord, R9665, în relaţia Timișoara Nord - Stamora Moraviţa,R9666, în relaţia Stamora Moraviţa - Timișoara Nord, R2703, în relaţia Subcetate - Simeria, R2724, în relaţia Simeria - Subcetate, R2188, în relaţia Lugoj - Margina", se menţionează în comunicatul CFR Călători.

Potrivit sursei citate, purtarea măștii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor - staţii de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Operatorul de transport feroviar atenţionează călătorii să păstreze biletul de tren și după efectuarea călătoriei și la ieșirea din gară, pentru a-l putea prezenta autorităţilor statului, în cazul verificării scopului călătoriei (la tranzitarea altor localităţi, sau efectuarea călătoriei în intervalul orar 23:00 - 05:00). Noile reguli intră în vigoare, luni, 9 noiembrie 2020.

În conformitate cu Art. 4 lit. C din Hotărârea 52 a CNSU care prevede excepţiile privind interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei: "deplasări în afara localităţilor a persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicţiei cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care pot fi dovedite prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei" este indicat să păstraţi biletul de călătorie până la sosirea la domiciliu, pentru un eventual control.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza