Foto Cine e tânărul din Alba care şi-a omorât copilul şi s-a sinucis. MESAJUL scris de bărbat chiar înainte de crimă

Tânărul din Alba Iulia care şi-a omorât copilul de un an şi apoi şi-a pus capăt zilelor, a lăsat un mesaj de adio înainte de a comite îngrozitoarea crimă.

Bogdan R., tânărul în vârstă de 27 de ani care și-ar fi ucis fiul de numai un anișor, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, într-un apartament închiriat din Alba Iulia (detalii AICI), a postat mai multe fotografii și a lăsat un mesaj de adio pe Instagram, cu puțin timp înainte să comită oribila faptă. 

Tânărul, fost student al Universității "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, a fost găsit spânzurat alături de fiul său în apartament, după ce mama copilului nu l-a mai putut contacta și a sunat la 112.

Poliţiştii s-au deplasat la locația indicată de femeie, însă uşa era închisă. Pentru că proprietarul apartamentului, un bărbat din Turda, le-a interzis să spargă uşa, poliţiştii l-au aşteptat să vină din Cluj cu cheile. În momentul în care a ajuns, s-a stabilit că uşa era încuiată pe interior, astfel că poliţiştii au spart-o şi au intrat, însă, din nefericire, copilul și tânărul în vârstă de 27 de ani erau morți.

Iată mesajul postat de tânăr pe Instagram:

"Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Cum ai permis ca necunoscutul acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu?

Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat 'ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu' şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată? Cine e tatăl dacă îl întrebi pe Dominik? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic şi stă în aceeaşi casă cu el?

De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porţia şi necunoscutul ăla se preface că îmi iubeşte copilul doar ca să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreţii pe bărbatul ăla. Încă pot alege".

 

loading...
Comenteaza