Cine erau cei trei tineri care au murit aseară, după ce au intrat cu mașina într-un TIR

Cine erau cei trei tineri care au murit aseară, după ce au intrat cu mașina într-un TIR
| Foto: actualmehedinti.ro

Trei tineri, între 18 și 22 de ani, și-au pierdut viața, marți seara, după ce autoturismul în care se aflau a intrat, în plin, într-un TIR. 

Tragedia a avut loc în județul Mehedinţi, la ieșirea din orașul Vânju Mare spre localitatea Bucura. Din primele informații, se pare că șoferul autoturismuluiîn care se aflau cei trei tineri ar fi intrat în depășire pe linie continuă - încercând să depășească autoturismul în care se aflau câțiva prieteni ai acestora, după care mașina sa s-a izbit de un TIR și a sfârșit în a se răsturna în afara părții carosabile. Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul, trăgând pe dreapta, însă efortul a fost în zadar. 

Salvatorii sosiți la fața locului au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator (detalii AICI). "După extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ", a precizat ISU Mehedinți.

Una dintre victimele teribilului accident, Cristina, era studentă la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și avea 22 de ani. Cel care se afla la volan era Mădălin - avea 19 ani și era elev la un liceu din Vânju Mare, iar Laura, în vârstă de doar 18 ani, era elevă la Liceul Victor Gomoiu din Vânju Mare.

Conform actualmehedinti.ro, deși martorii spun că cei trei tineri se îndreptau, aseară, către o petrecere, se pare că aceștia veneau de la un antrenament. Tânăra de 18 ani se antrena la o școală din Drobeta Turnu Severin, pentru admiterea la Școala de Poliție Câmpina. Șoferul de 19 ani îi era amic și se îndreptau cu cealaltă tânără către casă, în comuna Bălăcița. Înainte de accident, șoferul o dusese pe prietena sa acasă, în satul Cioroboreni.

Comenteaza