Foto Creanga unui copac, ruptă de vântul puternic, a intrat prin parbrizul unei mașini și i-a perforat bazinul unei şoferiţe

Creanga unui copac, ruptă de vântul puternic, a intrat prin parbrizul unei mașini și i-a perforat bazinul unei şoferiţe
Creanga unui copac, ruptă de vântul puternic, a intrat prin parbrizul unei mașinii și a accidentat grav o femeie
Creanga unui copac, ruptă de vântul puternic, a intrat prin parbrizul unei mașinii și a accidentat grav o femeie

O femeie este în stare gravă la spital după ce a fost rănită de o creangă ruptă de vântul care a suflat cu putere marţi. Creanga a intrat prin parbriz și i s-a înfipt femeii în bazin. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana a informat, marți seara, despre un incident groaznic petrecut în județul Bihor. O tânără șoferiță, în vârstă de 20-25 de ani, s-a ales cu bazinul perforat de o creangă care s-a rupt și i-a spart parbrizul autoturismului Volkswagen cu care se deplasa în direcția Pădurea Neagră, transmite ebihoreanul.ro.

Accidentul a avut loc pe DN1H, în zona localității Peștiș, județul Bihor. Femeia conducea care mașina pe raza localității s-a trezit cu o creagă de copac în maşină. Creanga care s-a rupt a intrat prin parbriz și i s-a înfipt în bazin, scrie Mediafax. 

Trei echipaje de salvare și echipajul de Descarcerare de la ISU Crișana Bihor au intervenit la fața locului. A fost alertat și elicopterul SMURD. „Femeia era în imposibilitatea de a ieși din autoturism, creanga care a pătruns prin parbriz fiindu-i înfiptă la nivelul bazinului.

Pompierii au eliberat pacienta din mașină cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor de descarcerare, iar echipajul paramedical și cel medical i-au acordat îngrijirile necesare”, a spus camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor. Femeia a fost transportată cu elicopterul la UPU Oradea.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...