Criminal la 21 de ani. L-a OMORÂT cu o lovitură în cap pe un tânăr de 18 ani pentru că i-ar fi împins prietena

Criminal la 21 de ani. L-a OMORÂT cu o lovitură în cap pe un tânăr de 18 ani pentru că i-ar fi împins prietena

Un tânăr de 21 de ani l-a atacat pe un altul de 18 ani în fața unui club pe motiv că acesta din urmă i-a împins prietena. Conflictul spontan s-a lăsat cu o crimă. 

O distracție cu final tragic a avut loc în noaptea de 13 noiembrie, în orașul Murfatlar din județul Constanța. Un băiat de 18 ani a murit, după ce a fost atacat de un alt tânăr de 21 de ani.

Acesta din urmă l-a lovit atât de grav la cap pe tânărul de 18 ani, astfel încât victima atacului a murit în drum spre spital.

“În cursul nopții am fost solicitați prin serviciul 112 pentru un pacient căzut pe o stradă în localitatea Murfatlar. La locul solicitării s-a deplasat un echipa SAJ care a găsit un pacient comatos.

A fost preluat de echipajul nostru, i s-a acordat primul ajutor, s-a solicitat un echipaj cu medic.  Înainte de a ajunge echipajul SMURD cu medic, pacientul a intrat în stop cardio-respirator.  

Cele două echipaje au efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate pacientul a fost declarat decedat”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, citată de Replica Online.

Conflictul ar fi avut loc la locul de fumat al clubului. Victima ar fi îmbrâncit-o pe prietena agresorului, iar acesta i-a dat un pumn în cap victimei. Lovitura a fost atât de puternică, încât băiatul de 18 ani a suferit hemoragie craniană, iar apoi a murit. 

Comenteaza