Cruzime fără margini! O femeie a fost reținută pentru că și-ar fi sugrumat copilul de un an

Cruzime fără margini! O femeie a fost reținută pentru că și-ar fi sugrumat copilul de un an

O femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost reținută pentru că și-ar fi ucis propriul fiu de un an și două luni.

Evenimentul nefericit s-a petrecut sâmbătă, 5 august 2023, într-un sat din județul Caraș-Severin. Polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin apel la 112, despre faptul că un copil de aproximativ un an a decedat.

“Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au fost sesizaţi în cursul zilei de 6 august 2023, orele 01:00, despre faptul că în data de 5 august 2023, în jurul orelor 19:00, pe raza satului Scăiuş, comuna Fârliug, din judeţul Caraş-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucţionat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, potrivit News.ro.

Tânăra de 30 de ani a fost reținută pentru 24 de ore pentru violenţă în familie și urmează să fie prezentată judecătorilor de la Tribunalul Caraş-Severin, cu propunere de arestare preventivă. 

Comenteaza