CTP, după anunţul morţii lui Bălăceanu-Stolnici, fost turnător la Securitate: "Unde-l va trimite Dumnezeu, în iad, pentru păcatele lui, sau în rai"

CTP, după anunţul morţii lui Bălăceanu-Stolnici, fost turnător la Securitate: "Unde-l va trimite Dumnezeu, în iad, pentru păcatele lui, sau în rai"
| Foto: https://www.facebook.com/CTPopescu

Cristian Tudor Popescu le aminteşte românilor faptul că "boierul academician Bălăceanu-Stolnici" a colaborat cu fosta Securitate a regimului comunist, fapt care a fost dovedit și de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS). 

"A sucombat un sfânt. A încetat din viață boierul academician Bălăceanu-Stolnici, unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității. A dat pe mâna organelor, contra bani și titluri universitare, zeci de ani, zeci de „dușmani ai poporului”, potrivit verdictului CNSAS din 2007.

Mult lăudat de Securitate pentru „calitatea informațiilor” și „capacitatea de sinteză”. Mult lăudat, de asemenea, de către Ioan Aurel Pop și Raluca Turcan, pe 7 iulie anul acesta, la Academia Română, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani. Patriarhul Daniel i-a conferit ordinul numit, cum dracu altfel, „Sfântul Ioan Gură de Aur”.

O întrebare pentru credincioși: unde-l va trimite Dumnezeu pe acad. dr. Bălăceanu-Stolnici, în iad, pentru păcatele lui, sau în rai, că are și Tatăl Nostru nevoie de informatori performanți?", scrie CTP pe pagina de Facebook

Prof. dr. Constantin Bălăceanu Stolnici, membru de onoare al Academiei Române, a murit sâmbătă, 20 august. Acesta avea 100 de ani, fiind născut pe 6 iulie 1923. "Descendent al unei vechi familii boiereşti a urmat cursurile facultăţii de medicină din capitală devenind medic neurolog şi doctor în ştiinţe medicale.

După 1989 a sprijinit dezvoltarea învăţământului privat în România, numărându-se printre fondatorii UEB în cadrul căreia a predat cursuri de antropologie şi neurologie”, a anunţat Universitatea Ecologică Bucureşti.

Comenteaza