CUTREMURĂTOR: Poliţistul care a ucis fetiţa din Bucureşti pe trecerea de pietoni a dat cu piciorul în ea ca să "verifice" dacă mai trăieşte

CUTREMURĂTOR: Poliţistul care a ucis fetiţa din Bucureşti pe trecerea de pietoni a dat cu piciorul în ea ca să "verifice" dacă mai trăieşte

Polițistul care a produs joi un accident mortal pe o trecere de pietoni din capitală a verificat dacă victima mai trăiește printr-un gest cuplit: a lovit copila cu piciorul, ca pe un animal, ca să îi verifice semnele vitale, spun martorii.  

Accidentul tragic din București de joi, acolo unde două fetițe, dintre care una a decedat, au fost lovite mortal pe trecerea de pietoni lasă multe semne de întrebare.

Însă un lucru e cert: după accident polițistul şi-a lovit victima cu piciorul, ca pe un animal, ca să vadă dacă mai trăiește, potrivit martorilor. 

”Polițistul s-a dat jos din mașină, dădea cu piciorul în piciorul fetiței, ca să vadă dacă mai mișcă. A mișcat-o cu piciorul. Băiatul de acolo i-a spus că de ce o mișcă cu piciorul. După care a întors-o într-o parte”, povestește un martor, citat de antena3.ro.

Gestul revoltător, care o să-l coste scump, a înfuriat pe toată lumea. Imaginile, de-a dreptul scandaloase, au creat revoltă pe internet, iar oamenii cer o pedeapsă uriașă pentru poliţist.

Bărbatul are 27 de ani și lucra ca polițist din anul 2017. S-a aflat despre acesta că ar avea permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie. 

Agentul lucrează în Poliție din 2017. E polițist de proximitate la Sectia 5. Nu a făcut o școală de specialitate, pentru că a fost angajat din sursă externă, ceea ce înseamnă că a avut o pregătire inițială de cel mult șase luni înainte de a începe munca, potrivit digi24.ro. 

Comenteaza