Dănuț Lupu în cătușe. Săltat de polițiști direct din aeroport pentru a fi dus la penitenciar

Dănuț Lupu în cătușe. Săltat de polițiști direct din aeroport pentru a fi dus la penitenciar
| Foto: captura video Facebook - Clubul taximetristilor

Dănuț Lupu a ajuns în România și a fost încătușat de polițiști direct din Aeroportul Internațional Otopeni. Acesta fusese dat în urmărire națională după ce a primit o condamnare cu executare. 

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, a revenit în ţară duminică după-amiază, fiind preluat de poliţişti de la Aeroportul Otopeni pentru a fi dus la penitenciar.

Acesta a fost prins conducând fără permis valabil, deoarece, deși se afla în termenul de supraveghere al unei pedepse anterioare, a comis o nouă infracțiune, ceea ce „denotă un pericol social relativ ridicat”, se arată în motivarea Curții de Apel București.

Dănuț Lupu fusese condamnat, luni, la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, dar fotstul fotbalist a făcut apel. În cele din urmă, lui Lupu i s-a respins solicitarea, dar acesta era plecat din țară la momentul primirii sentinţei definitive.

La revenirea în ţară, Dănuţ Lupu a fost preluat duminică seara sub escorta poliţiei de pe aeroport, unde era aşteptat inclusiv de o mulţime de jurnalişti. Fostul internațional nu a făcut declaraţii presei. 

Comenteaza