Denunţ la Poliţie pentru VACCINĂRI FICTIVE

Denunţ la Poliţie pentru VACCINĂRI FICTIVE
| Foto: https://www.turnulsfatului.ro/

Un manager de spital a făcut o plângere penală la Poliţie după ce a aflat că în centrul de vaccinare din unitatea medicală s-au făcut imunizări fictive. 

Managerul Spitalului CFR Timişoara a sesizat Poliţia după ce a aflat că în centrul de vaccinare din cadrul unității medicale pe care o conduce ar exista cazuri de imunizări fictive.

"La Poliţia Municipiului Timişoara a fost depusă o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false. Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun", a anunţat, miercuri seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Zilele trecute, Stela Iurciuc, managerul Spitalului CFR Timişoara, a aflat că ar exista şase situaţii în care au fost făcute în sistemul naţional înregistrări ale unor persoane care nu s-au vaccinat în realitate. 

"În urma unui anunţ anonim primit de doamna manager s-a iniţiat o anchetă internă în urma căreia s-a decis notificarea şi predarea documentelor către Poliţia Timiş şi Secţia 3 Poliţie. Deocamdată, ar fi şase fişe care ridică suspiciuni rezonabile cu privire la veridicitatea documentului. Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara.

S-a obţinut certificatul verde, dorim să vedem dacă este într-adevăr susţinut de vaccinarea efectivă, pentru că altfel o persoană care este vaccinată doar pe hârtie reprezintă un pericol de sănătate atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului CFR Timişoara, Adela Filipescu, citată de Agerpres. 

Comenteaza