Descoperire ȘOC: Un bărbat și fiul lui de doar un an, găsiți SPÂNZURAȚI în apartamentul unui clujean

Descoperire ȘOC: Un bărbat și fiul lui de doar un an, găsiți SPÂNZURAȚI în apartamentul unui clujean

Teribila descoperire a fost făcută în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, după ce mama copilului a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener.

Tragedia s-a produs în apartament din Alba-Iulia, a cărui proprietar este un clujean, și care era închiriat bărbatului care a fot găsit mort împreună cu fiul său de doar un an.

Conform ziarulunirea.ro, reprezentanții IPJ Alba au transmis că în noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament. 

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați.

 Polițiștii au demarat cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

 

Comenteaza