Descoperire șocantă. O tânără de 32 de ani, dată dispărută, a fost găsită moartă într-o mașină

Descoperire șocantă. O tânără de 32 de ani, dată dispărută, a fost găsită moartă într-o mașină
| Foto: snppc.ro

O femeie de 32 de ani a fost găsită decedată, în stare de putrefacție, pe bancheta din spate a unei mașini, într-o parcare.

Descoperirea macabră a fost făcută în cursul zilei de luni, 25 septembrie, în municipiul Focșani.

“Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean( SAJ) Vrancea a primit, la ora 15:08, 25 septembrie, o solicitare pentru a interveni în cazul unei persoane inconștiente găsită într-o mașină în Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ) Vrancea de urgență tip C2 cu medic și a identificat o persoană de sex feminin in vârstă de 32 ani decedată, fără indicație de resuscitare. Cazul a fost preluat de echipa medico- legală”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

Femeia decedată a fost găsită de către soțul acesteia.

“Polițiștii din Focsani desfășoară cercetări la fata locului cu privire la un caz de deces, sesizat astăzi, 25.09.2023, ora 15.05, prin apel 112. Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Cadavrul, care nu prezenta  urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, in cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Vrancea.

Femeia a fost dată dispărută recent de către soțul ei. Tânăra a plecat într-o zi de acasă și nu a mai văzut-o nimeni. 

Comenteaza