Dezastru pe o șosea! Trei bărbaţi au murit pe loc în BMW-ul care s-a răsturnat în şanţ

Dezastru pe o șosea! Trei bărbaţi au murit pe loc în BMW-ul care s-a răsturnat în şanţ

Trei bărbați din Constanța au murit pe loc în urma unui accident rutier grav. Mașina în care se aflau a ajuns într-un șanț.

Un accient cumplit a avut loc în județul Constanța, soldat cu trei victime decedate, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. O mașină s-a răsturnat în șanț, la ieșirea din comuna Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu.

Din imagini se poate observa cum vehiculul s-a făcut pur şi simplu praf în urma impactului violent.

Se pare că şoferul nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a derapat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ajungând cu autoturismul într-un canal de irigație dezafectat. 

Poliţiştii au găsit în maşina marca BMW trei victime decedate. Salvatorii nu au mai putut face nimic în circumstanţele date.

Din primele informaţii, oamenii legii luaseră în calcul inclusiv ipoteza ca accidentul să se fi petrecut noaptea trecută, dar abia acum autoturismul să fie descoperit, la lumina zilei.

Cele trei persoane găsite decedate sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 43 de ani. Niciunul dintre cei trei nu purta centură de siguranţă.

Poliţiştii încearcă să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului. Ancheta este în curs de desfăşurare. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza