Distracţie la zăpadă cu final tragic: Un bărbat a murit pe loc, iar o femeie are şanse minime de supravieţuire

Distracţie la zăpadă cu final tragic: Un bărbat a murit pe loc, iar o femeie are şanse minime de supravieţuire
| Foto: www.presasm.ro

Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a izbit de copaci cu colacul tras de mașină, în Negrești Oaș. O altă tânără se află în stare critică.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit, miercuri noaptea, pe un drum forestier din Satu Mare, după ce s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de o mașină.

Alte două fete, ambele de 21 de ani, au fost rănite în accident, una dintre ele aflându-se în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, scrie portalul local de știri PresaSM.

Accidentul a avut loc în jurul miezului nopții, pe drumul forestier Brada, din extravilanul localității Negrești Oaș, în zona Luna Șes.

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac și o cameră auto: un bărbat, în vârstă de 35 de ani, și două femei, ambele în vârstă de 21 de ani.

La un moment dat, cele trei persoane tractate s-au izbit de un copac situat pe marginea drumului. În urma impactului a decedat bărbatul de 35 de ani, iar cele două tinere au fost grav rănite.

Una dintre fete este în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, conform medicilor. A doua tânără are fractură de picior și contuzie de coloană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

Comenteaza