Doi adolescenţi au ucis un om cu securea în noaptea de Revelion şi s-au lăudat cu fapta lor pe Tik-Tok: „V-am executat!”

Doi adolescenţi au ucis un om cu securea în noaptea de Revelion şi s-au lăudat cu fapta lor pe Tik-Tok: „V-am executat!”
| Foto: BunaZiua Brasov

În noaptea de Revelion, într-o comună din Braşov a avut loc o crimă teribilă. Un bărbat de 35 de ani a murit, iar fratele său a fost grav rănit după ce s-ar fi luat la ceartă cu doi minori.

Scandalul ar fi început după ce adolescenţii nu ar fi fost primiţi la petrecerea dintre ani. La un moment dat, într-un acces de furie, unul dintre tineri i-a lovit cu o secure în cap. 

Conflictul sângeros a avut loc în comuna Ticuşu din Braşov. Cei doi fraţi de 33 şi 35 de ani era acasă împreună cu alţi vecini. Cu toţii petreceau. Doi adolescenţi, fraţi şi ei, de 15 şi 17 ani, ar fi vrut să se alăture, însă nu ar fi fost primiţi. Totul ar fi degenerat în momentul în care puştii au fost daţi afară de la chef.

Furioşi, au vrut să se răzbune. Au aşteptat sfârşitul petrecerii şi i-au atacat pe cei doi fraţi. S-au înarmat cu o secure şi au lovit mortal, a relatat bizbrasov.ro.

"Au dat cu securea în poartă, au doborât poarta şi-atunci noi ne-am pus pe poartă. Şi, după aia, când au ieşit băieţii să se ducă acasă, ei atunci au ieşit cu securile şi au dat în toţi, în care cum au prins. Au stat la geamuri, au ascultat şi când au ieşit să meargă acasă cu securile au dat", a declarat un martor. 

Cei doi adolescenţi, a doua zi după teribila faptă s-ar fi lăudat pe TikTok cu vitejia lor. "Ei pun pe Facebook: V-am executat! Pe TikTok. Băiatul meu e în groapă!", a declarat tatăl celui ucis. 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi trebuie să stabilească în ce fel s-a întâmplat nenorocirea şi câte persoane au participat la atac. Instanţa a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Adolescentul este cercetat pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Comenteaza