Doi ardeleni, reținuți după ce au simulat mai multe accidente rutiere pentru a încasa banii din asigurări. Peste 120.000 de lei prejudiciu

Doi ardeleni, reținuți după ce au simulat mai multe accidente rutiere pentru a încasa banii din asigurări. Peste 120.000 de lei prejudiciu

Doi tineri din judeţul Sibiu sunt suspectaţi că au simulat mai multe accidente rutiere soldate cu pagube materiale pentru a încasa banii din asigurări. Aceștia au fost reținuți de către polițiști.

”La data de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul IPJ Sibiu, au efectuat 5 percheziţii domiciliare în municipiul Sibiu şi localitatea Şelimbăr, într-o cauză penală care vizează săvârşirea infracţiunii de înşelăciune privind asigurările. Două persoane au fost reţinute”, a transmis IPJ Sibiu. 

Doi sibieni, în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, ar fi simulat, în perioada iulie  – decembrie 2022, implicarea în mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, pe raza judeţului Sibiu şi ar fi formulat cereri de despăgubiri în scopul obţinerii unor sume de bani din partea societăţilor de asigurări. 
 
”Prin presupusa activitate infracţională s-ar fi înregistrat un prejudiciu de 120.467 de lei. Mai multe mijloace de probă, documente şi telefoane au fost ridicate în urma percheziţiilor efectuate”, au mai transmis poliţiştii.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. 

Comenteaza