Doliu în PNL. A murit președintele Consiliului Județean Vrancea

Doliu în PNL. A murit președintele Consiliului Județean Vrancea
| Foto: Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, a decedat, sâmbătă dimineaţă, la un spital din Capitală.

Cătălin Toma a fost trimis, vineri, de urgenţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani la Spitalul Matei Balş din Bucureşti, conform Agerpres.

Decesul acestuia a fost confirmat de colegi din partid. Cătălin Toma avea 46 de ani şi fusese ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator în perioada 2016 - 2020.

De asemenea, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis sâmbătă un mesaj la moartea preşedintelui CJ Vrancea, liberalul Cătălin Toma, arătând că acesta a fost unul dintre ''politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă''.

''Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă. Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!'', a fost mesajul şefului PNL.

Comenteaza