Fată de 15 ani, găsită moartă în locuinţă. Ce s-ar fi întâmplat

Fată de 15 ani, găsită moartă în locuinţă. Ce s-ar fi întâmplat

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost găsită moartă, marți seara, de către tatăl său în apartamentul în care locuiau.

Incident s-a petrecut într-o locuință din Vaslui, iar, din nefericire, echipajul SMURD deplasat la faţa locului a găsit adolescenta în stare inertă, cu semnele morţii instalate. Tatăl fetei a spus că în locuință se simţea un miros puternic de gaz.

"Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, de către un bărbat, din Vaslui, cu privire la faptul că a găsit-o pe fiica sa, decedată, într-o locuinţă din Vaslui, strada Metalurgiei. Apelantul a mai precizat că în încăperea în care a găsit persoana vătămată, o minoră în vârstă de 15 ani, se simţea un miros puternic de gaz. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul minorei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, intervenţia echipajului SMURD la fața locului a fost inutilă, din cauza faptului că victima prezenta rigiditate cadaverică

"La sosirea echipajului de intervenţie, în locuinţă a fost găsită inertă o fată de 15 ani. Din nefericire, intervenţia echipajului a fost inutilă, din cauza faptului că victima prezenta rigiditate cadaverică", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

loading...
Comenteaza