Femeie omorâtă de o mașină fără șofer! Proprietarul, cercetat pentru ucidere din culpă

Femeie omorâtă de o mașină fără șofer! Proprietarul, cercetat pentru ucidere din culpă
| Foto: Politia Romana

Un şofer care a parcat maşina în pantă şi nu a asigurat-o cu frâna de mână are dosar penal după ce autovehiculul a luat-o la vale şi a accidentat mortal o femeie. 

Accidentul a avut loc marţi, 24 octombrie, după amiază, pe strada Făgetului, din Brașov. O femeie a fost accidentată mortal, fără ca la volanul mașinii care a lovit-o să se fi aflat cineva.

Strada se află într-o zonă cu înclinare mare și, potrivit primelor concluzii ale anchetei, este foarte probabil ca autovehiculul să nu fi fost asigurat corespunzător și să fi pornit la vale. În drumul său, mașina a lovit-o pe femeia care se afla pe stradă și care și-a pierdut viața, iar apoi maşina a ajuns într-o râpă. 

„Primele date indică ipoteza că autovehiculul implicat nu ar fi fost asigurat corespunzător la momentul parcării, fapt ce a dus la deplasarea involuntară a acestuia pe drumul înclinat, iar în timpul rulării, autovehiculul a surprins și accidentat mortal o femeie în vârstă de 65 de ani”, a declarat Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, citat de bzb.ro

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii înfractiunii de „ucidere din culpă”, dosar aflat în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

În urma acestui accident mortal, Poliția recomandă conducătorilor auto să respecte obligația de a asigura vehiculele la momentul părăsirii acestora, mai ales când zona unde se efectuează parcarea este una înclinată.

Comenteaza