Hoții care i-au furat drona lui Charlie Ottley sunt copii cu vârste între 10 și 14 ani

Hoții care i-au furat drona lui Charlie Ottley sunt copii cu vârste între 10 și 14 ani
https://www.opiniatimisoarei.ro/

Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Luni au fost prinși hoții care i-au furat drona lui Charlie Ottley. Sunt trei copii cu vârste între 10 și 14 ani.

Trei minori cu vârste între 10 și 14 ani au fost prinși, luni după-amiază, de polițiștii din Timișoara, care îi suspectează că ar fi sustras geanta cu drona autorului de documentare Charlie Ottley, în timp ce acesta lucra la un film pentru promovarea oraşului şi a judeţului Timiș, transmite Agerpres.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au identificat, luni după-amiaza, trei minori bănuiţi că ar fi sustras geanta cu drona jurnalistului Charlie Ottley, în timp ce documentaristul făcea filmări pentru promovarea oraşului şi a judeţului, într-un parc ultracentral din oraş.

"Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei minori (doi băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 ani şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat", a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş. Minorii au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara, în vederea audierii.

Cei trei au fost prinşi în zona centrală, pe malul canalului Bega şi nu mai aveau asupra lor bunurile furate noaptea trecută. Drona a fost abandonată tot în zona parcului, aproape de Hotel Continental, iar politiştii fac cercetări pentru a afla cu siguranţă unde a fost aruncată, scrie opiniatimisoarei.ro

După ce Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, a depus plângere la Poliţie, a fost deschis dosar penal pentru furt, luni dimineaţa, în această speţă.

Comenteaza