IMAGINI cu masca, mănuşile şi cuţitul din rucsacul criminalului care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova

IMAGINI cu masca, mănuşile şi cuţitul din rucsacul criminalului care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova

Procurorii doljeni au publicat primele imagini cu obiectele pe care adolescentul de 17 ani care care a ucis o fată de 14 ani şi a băgat în spital un tânăr de 19 le avea într-un rucsac. 

Procurorii doljeni au stabilit că atacatorul avea cuţitul într-un rucsac, a folosit o mască și mănuși, fapte care dovedesc premeditare. Totuși, potrivit declarațiilor atacatorului, acesta susține că nu își cunoștea victimele.

Atacatorul de 17 ani din Craiova care a ucis marţi, 27 iunie, o fată de 14 ani şi a băgat în spital un tânăr de 19 avea cuţitul într-un rucsac, mască și mănuși, dar susține că nu își cunoștea victimele. 

Întrebat dup[ ce a fost re'inut de procuror de ce avea o macetă în rucsac, elevul a spus că ar fi "uitat-o" acolo de un an de zile. 

"L-am întrebat dacă are vreo remușcare. A spus că-i pare rău pentru fată. Eu am rămas puțin blocat. Și doamna procuror, și eu... și l-am întrebat pentru băiat nu ai nicio remușcare? A spus da, îmi pare rău și pentru el, dar mai puțin pentru că puteam să găsesc altă soluție să rezolv conflictul", a declarat avocatul adolescentului.

În timp ce fata deşa a fost înmormântată, medicii sunt optimiști cu privire la starea tânărului înjunghiat. Băiatul este conștient, respiră singur, dar se află în continuarea la ATI. 

„Pacientul se află în continuare în ATI, însă este conștient, stabil respirator și hemodinamic. Primește în continuare tratament complex și susținut de terapie intensivă. Este supravegheat și monitorizat atent permanent, este îngrijit și tratat de aceeași echipă multidisciplinară de medici. Putem confirma evoluția favorabilă a stării de sănătate a pacientului!”, au tranmis medicii de la SCJU Craiova, potrivit gds.ro

Comenteaza