Încă un INCENDIU la o pensiune în care erau cazate familii cu copii / Un DECES la mansarda clădirii

Încă un INCENDIU la o pensiune în care erau cazate familii cu copii / Un DECES la mansarda clădirii
| Foto: sursa Gazeta de Sud

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineaţă la o pensiune din Călimăneşti unde se aflau mai mulți turiști cazați, a anunțat ISU Vâlcea.

Opt persoane şi proprietarul au reuşit să se evacueze, însă la mansardă se mai afla o persoană, un angajat al pensiunii. Proprietarul pensiunii a fost transportat la spital, având tăieturi din cauza unei ferestre sparte.

„La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu două etaje, cu degajări mari de fum. Din spusele proprietarului, care era în stare confuză şi foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii - patru adulţi şi patru minori, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor - şi ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană - un angajat.

S-a intervenit cu celeritate şi cu prioritate pentru căutarea persoanei respective, concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Ambulanţa SAJ ajunsă la locul evenimentului a preluat o victimă (proprietarul - prezenta tăieturi de la geamuri) şi a transportat-o la UPU Vâlcea", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, citat de Agerpres. 

După intervenția pompierilor a fost găsit angajatul pensiunii care se afla la mansardă, însă din nefericire, acesta era decedat.

Comenteaza