Incident ȘOCANT într-o școală! Un elev și-a ÎNJUNGHIAT profesoara în timpul orei

Incident ȘOCANT într-o școală! Un elev și-a ÎNJUNGHIAT profesoara în timpul orei

O profesoară a fost înjunghiată de un elev, miercuri, în timpul orei. Incidentul a fost anunțat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de poliție. 

“La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale”, au transmis autoritățile, conform stirileprotv.ro.

Conform unor surse, incidentul s-a petrecut la liceul “Ion Creangă“. În acest caz, ar fi vorba despre un elev în clasa a X-a, în vârsă de 16 ani, care nu era cunoscut ca fiind un copil agresiv.

Se pare că nu ar fi existat un conflict, ci elevul ar fi înjunghiat-o pe profesoară din senin în zona gâtului. Conform unor surse apropiate anchetei, băiatul ar fi declarat că așa a simțit că trebuie să facă. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza