Interviu cu omul care ne-a făcut cea mai valoroasă reclamă, Charlie Ottley. "Aveţi o comoară nepreţuită, care trebuie conservată" VIDEO

Interviu cu omul care ne-a făcut cea mai valoroasă reclamă, Charlie Ottley.
Un documentar lansat duminică seara de Travel Channel face o excelentă reclamă Transilvaniei.

"După ce am filmat o scenă foarte frumoasă în care am reuşit să surprindem păsări în sălbăticie chiar lângă casa pe care Prinţul Charles a restaurat-o în Valea Zălanului, am mers şi am vorbit cu el în Scoţia, la casa sa de lângă Belmont. Pe drum am condus printr-o zonă de sălbăticie, unde nu este nimic, nu sunt copaci, este foarte arid. În timpul documentarului puteţi vedea contrastul uimitor dintre ceea ce poţi vedea în România în comparaţie cu ce poţi vedea în Scoţia", a declarat pentru gândul.info Charlie Ottley, prezentatorul şi co-producătorul "Wild Carpathia". Documentarul care face probabil cea mai caldă şi preţioasă reclamă pentru Transilvania a fost difuzat duminică seara, pe Travel Channel. Vedeţi mai jos interviul cu Ottley.

 

În documentar apare şi prinţul Charles, care completează publicitatea excepţională la adresa Transilvaniei. "Ceea ce este minunat în Transilvania este această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător. Acest lucru lipseşte din societatea noastră (din Marea Britanie, n.r.). Oamenii tânjesc după un anumit sentiment al apartenenţei, al identităţii şi al semnificaţiilor. El există în noi, dar l-am negat şi am renunţat la el, ca şi cum ar fi irelevant. Dar nu este aşa", a declarat prinţul Charles.

 

Comenteaza