Investiție neobișnuită: Orașul din România unde o toaletă publică costă 50.000 de euro

Investiție neobișnuită: Orașul din România unde o toaletă publică costă 50.000 de euro
| Foto: spynews.ro.

Autoritățile din Constanța au luat decizia de a achiziționa două toalete inteligente de 50.000 de euro. 

Primăria din Constanța a decis să facă achiziții de lux în municipiu. A fost acceptată plata pentru două toatele publice, fiecare având prețul de 50.000 de euro, ceea ce reprezintă o sumă extrem de mare.

Toatele de 50.000 de euro în Constanța

Deși ne aflăm într-o perioadă economică nu prea blândă, iar Guvernul ne înseamnă la cât mai multă economie, primăria din Constanța are alte opinii.

Aceștia își doresc toalete de lux pentru populația orașului, iar prețul pe care îl vor plăti este extrem de mare.
 
Anunțul cu privire la achiziție a fost făcut și se pare că Primăria intenționează să cumpere două toalete în valoare de 50.000 de euro fiecare. Astfel că prețul total este de 100.000 de euro, asemenea unui apartament într-o zonă bună a Capitalei.

Administrația a anunțat că toaletele se vor încadra în designul modern al municipiu. Totodată, ele vor fi automate, putând fi utilizate și de persoanele care suferă de dizabilități.

Aceasta achiziție a fost făcută de primarul care a criticat în trecut administrația pentru plata unor astfel de toalete. Vechea administrație a cumpărat trei toalete de lux, iar Primăria a decis să mai cumpere încă două, cu un preț uriaș.

Cetățenii se arată nemulțumiți și consideră că este nevoie de altfel de investiții, nu achiziția unor toalete publice, potrivit spynews.ro.

Comenteaza