Klaus Iohannis şi soţia sa au participat la slujba de Înviere din Sibiu: "Ne rugăm pentru cei care suportă ororile războiului"

Klaus Iohannis şi soţia sa au participat la slujba de Înviere din Sibiu: "Ne rugăm pentru cei care suportă ororile războiului"
| Foto: antena3.ro

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat, sâmbătă seara, la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu.

  Klaus Iohannis a venit, însoţit de soţia sa, Carmen, la biserica din Piaţa Mare a Sibiului pentru a participa la slujba de Înviere.

Înainte de a intra în biserică, preşedintele a transmis un mesaj românilor şi a făcut un apel la rugăciune pentru oamenii din Ucraina.

"Vă doresc tuturor sărbători fericite. Celor care, în aceste zile, sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sărbători pascale binecuvântate, iar celor mâine vor sărbători Floriile, le doresc Florii frumoase.

Tuturor, linişte, pace, zile frumoase şi cred că trebuie să subliniez: vă doresc tuturor pace. Şi pentru că vom intra în biserică, cred că este bine să ne rugăm pentru cei care, din păcate, suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace. Sărbători fericite!", a declarat Klaus Iohannis, potrivit antena3.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza