L-aţi văzut? Chilianul care a fugit cu 900 de milioane de dolari se ascunde în România

L-aţi văzut? Chilianul care a fugit cu 900 de milioane de dolari se ascunde în România
Rafael Garay, chilianul dispărut cu 900 de milioane de dolari, a fost localizat în România după ce a cerut actele necesare să se însoare.

Rafael Garay, un celebru economist din Chile care a fost dat dispărut de autorităţi pe 12 septembrie 2016, după ce ar fi fugit cu peste 900 de milioane de dolari, se ascunde în România, potrivit adevărul.ro. El este căutat după ce ar părăsit Chile cu banii mai multor persoane.

Garay anunţase că va merge în Franţa pentru a urma un tratament pentru cancer de creier, însă nimeni nu i-a mai putut da de urmă. Economistul Rafael Garay este căutat de autorităţile din Chile după ce a dispărut fără a returna circa 920 de milioane de dolari celor 36 de persoane care au investit în compania Think&Co, deţinută de economist şi pe care ar fi închis-o înainte de a pleca la „tratament", potrivit unor informaţii publicate pe site-ul La Tercera.

Garay a dispărut pe 12 septembrie, autorităţile din Chile emiţând o alertă galbenă de persoană dispărută. Potrivit presei locale, Rafael Garay ar fi fost în Franţa, Thailanda, Olanda şi apoi în România. În ţara noastră, economistul ar fi depus la Ambasada Republicii Chile în România o cerere pentru un certificat de căsătorie.

Presa din Chile anunţa, pe 27 septembrie, că Rafael Garay ar fi precizat că cei care care au investit în compania sa vor fi despăgubiţi după ce va lua banii dintr-un cont de la HSBC Bank. Cu toate acestea, ei nu numai că nu şi-au primit banii, însă anchetatorii au precizat că Garay nici nu ar fi avut vreun cont la această bancă.

Etichete
Comenteaza