Ludovic Orban, petrecere la Parlament cu invitați FĂRĂ mască în interior. Legea spune că e interzis

Ludovic Orban, petrecere la Parlament cu invitați FĂRĂ mască în interior. Legea spune că e interzis
| Foto: Digi24

Petrecerile private în interior sunt interzise până pe 31 mai, dar liderul PNL a încălcat şi anul acesta regulile de pandemie. Masca de protecţie e obligatorie în interior, dar nu pentru invitaţii lui Ludovic Orban de la Parlament. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Istoria se repetă, fapt care dovedeşte cât de mult le pasă politicienilor de propriile reguli şi legi. Mai mulți participanți la ziua de naștere a președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, au fost filmați fără mască, deși aceasta este obligatorie în spațiile închise. Petrecerea a avut loc chiar în clădirea Parlamentului României, în Salonul Spaniol.

În imaginile difuzate de Digi24 se văd mai multe persoane care stau destul de aproape una de cealaltă și care nu poartă mască de protecție. Acestea au fost surprinse în momentul în care o persoană a deschis ușa pentru a intra în salon.

Întrebat despre petrecerea liderului PNL, premierul Florin Cîţu a afirmat la ieşirea de la şedinţa coaliţiei: ”Nu am această informaţie”. De asemenea, întrebat când se vor putea organiza mese festive şi alte evenimente, Cîţu a declarat: ”De la 1 iunie. Se pot face şi în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”.

Ludovic Orban, petrecere la Parlament cu invitați FĂRĂ mască în interior. Legea spune că e interzis

Pentru Ludovic Orban nu este o premieră încălcarea legilor de protecţie antiepidemice. Și anul trecut, mai mulți liberali au fost surprinși fără mască la ziua lui Ludovic Orban, în timpul mandatului său de premier. Orban a sărbătorit într-un birou, fără ca participanţii să poarte mască de protecţie şi fumând în spaţiile închise. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza