Meci de box la şcoală cu spectatori şi "cameramani" în picioare, pe bănci : "O joacă", spune directoarea / Părinte: "Sunt şocată şi revoltată. Îmi trimit copilul la şcoală şi îl iau de la spital"

Meci de box la şcoală cu spectatori şi "cameramani" în picioare, pe bănci : "O joacă", spune directoarea / Părinte: "Sunt şocată şi revoltată. Îmi trimit copilul la şcoală şi îl iau de la spital"
| Foto: captura video - https://lugojinfo.ro/

Mama a unui elev de clasa a V-a a descoperit imaginile în telefonul băiatului său şi a cerut explicaţii conducerii şcolii. Directoarea unităţii de învăţământ susţine că “a fost o joacă”, dar că totuşi a anunţat şi poliţia. 

De la droguri în şcoli, la profesori cocoţaţi la manele pe catedră, ori înjunghiaţi sau umiliţi de elevi, la copii bătuţi sau ţinuţi cu capul în WC-uri de alţi colegi, deja am văzut de toate în învăţământul românesc, iar un meci de box pe cinste în sala de clasă cu elevi urcaţi pe bănci ca să poată filma mai bine, chiar pare o "joacă", aşa cum declară directoarea unităţii de învăţământ.  

Harababura din Educaţia autohtonă pare o junglă, iar ceea ce apare în presă e doar o parte din ceea ce se întâmplă cu adevărat în sălile de clasă. 

Recent, părintele unui elev de la Şcoala “Anişoara Odeanu” din Lugoj, a tras un semnal de alarmă şi a făcut publice imagini cu ceea ce se întâmplă în unitatea de învăţamânt din centrul oraşului.

“Imaginile le-am descoperit dupa ce m-am uitat in telefonul băiatului, să văd cu cine conversează. Prima oară mi-a ascuns că ar fi făcute în şcoală, dupa care, mi-a spus că le-a primit de la un coleg.

Sunt şocată şi revoltată. Îmi trimit copilul la şcoală şi îl iau de la spital. Nu ne-a spus nimeni, nici profesorii, nici diriginta, nici directoarea că s-ar fi întâmplat în şcoală, că s-au luat măsuri”, a declarat mama revoltata pentru Lugoj Info.ro.

Imaginile au fost verificate de lugojinfo.ro cu ajutorul mai multor profesori, care au recunoscut atât sala de clasa, cat si elevii care au luat parte la scenele incredibile, care au avut loc în şcoală.

Contactata pentru un punct de vedere, directoarea şcolii recunoaste la rândul ei ca imaginile sunt filmate în sala de curs, însă crede că totul a fost o joacă. ”Am anuntat politia, am avut discuţii cu părintţii. (...) Practic a fost o joacă. Nu s-au bătut.”, a declarat directoarea.

Unul dintre protagoniştii filmuleţului are 16 ani şi este în clasa a VI-a, mulţi dintre părinţi susţinând că acesta terorizează elevii, iar cadrele didactice nu îl pot controla.

Comenteaza