Medic neurolog, cercetat după a intrat într-o cafenea, a tăiat cablul de internet şi un senzor de iluminat şi a incendiat o încăpere

Medic neurolog, cercetat după a intrat într-o cafenea, a tăiat cablul de internet şi un senzor de iluminat şi a incendiat o încăpere
| Foto: News.ro

Un medic neurolog, aflat sub influenţa alcoolului combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor, este cercetat pentru că a intrat de două ori într-o cafenea şi a tăiat cu o macetă cablul de internet şi un senzor de iluminat, dar a şi dat foc într-o încăpere.

Cazul neobișnuit a avut loc duminică, 11 februarie, în București. Un bărbat de 33 de ani a incendiat o încăpere într-o cafenea.

”La data de 11 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au prins în flagrant şi, ulterior, au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de distrugere. În fapt, la data menţionată, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secţionat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum şi cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului”, a transmis Poliţia Capitalei.

La faţa locului poliţiştii au găsit un bărbat, având asupra lui o macetă, de aproximativ 55 cm. Bărbatul a încercat să fugă pe străduţele adiacente, fiind urmărit şi prins de poliţişti, conform News.ro.

Cel în cauză a fost somat, însă acesta a încercat să fugă, moment în care a fost imobilizat de către poliţişti.

Ancheta a arătat că acelaşi bărbat, în 16 decembrie, prin forţarea uşii de acces, bărbatul ar fi pătruns în incinta aceleiaşi cafenele, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereţilor.

Surse din anchetă au precizat că bărbatul este medic specialist neurolog în cadrul Centrului de Diagnostic şi Tratament Dorobanţi, iar faptele le-ar fi comis pe fondul consumului de alcool combinat cu medicamente din categoria benzodiazepinelor, arată sursa citată.

Comenteaza