Mesaj de revoltă, după moartea lui Mîţu Stoian: "Am fost plătiţi de Guvern să murim? Ne-aţi desfiinţat, ne-aţi înjurat, ne-aţi ponegrit cum v-a venit la gură"

Mesaj de revoltă, după moartea lui Mîţu Stoian: "Am fost plătiţi de Guvern să murim? Ne-aţi desfiinţat, ne-aţi înjurat, ne-aţi ponegrit cum v-a venit la gură"

Lumea artiştilor autohtoni a fost în timpul pandemiei ţinta "haterilor" şi a ştirilor false. Mulţi artişti au ascuns faptul că au avut COVID sau că s-au vaccinat de frica oameniilor care au lansat acuzaţii de tot felul la adresa lor.

Mesajele de ură din timpul pandemiei au atins şi lumea artistică, iar cei care au ascuns boala sau vaccinarea îi întreabă pe conspiraţionişti dacă nu cumva şi moartea celor dragi ar fi "plătită de Guvern", în mintea unora. Unele persoane au lasat ideea că artiştii ar primi bani pentru a spune că au boala.

Adi de la Vâlcea a transmis un mesaj de revoltă, după moartea îndrăgitului artist Petrică Mîţu Stoian. Cântăreţul i-a criticat în termeni duri pe oamenii care i-au acuzat pe artişti c-ar fi fost plătiţi de autorităţi pentru a se "preface" că ar avea COVID-19. Acum, după moartea lui Mîţu Stoian îi întreabă pe cei care au lasat online tot felul de conspiraţii la adresa lor dacă nu cumva artiştii au fost plătiţi de Guvern şi ca să moară.

"SOARTA ARTISTULUI ROMÂN!!!! Dumnezeu cu tine Petrică Mâţu-Stoian, s-a mai dus un artist. Gândiţi-vă puţin, noi artiştii când ne-am îmbolnăvit de această boală, Covid, a trebuit să ţinem secret, că alţii care au postat, pt. că vroiau să se hrănească, sa se aline, cu mesajele dvs de susţinere.

Ne-aţi acuzat că suntem plătiţi de guvern să ne prefacem, când ne-am vaccinat, care ne-am vaccinat, la fel am fost acuzaţi că suntem plătiţi de guvern ca să ne vaccinăm, sau că de fapt nu facem nici un vaccin, doar ne prefacem. Ce mă doare cel mai rău, este că aţi uitat cât v-am bucurat inimile atât timp, că suntem şi noi oameni ca şi voi, că avem famili.

Pur şi simplu ne-aţi desfiinţat, ne-aţi înjurat, ne-aţi ponegrit cum v-a venit la gură, foarte mulţi artişti mari ai acestei ţări, au murit în ultimul timp, unii pe lângă colegi şi prieteni buni. ACUM NE CREDEŢI? SAU AM FOST PLĂTIŢI DE GUVERN SĂ MURIM?", a postat Adi de la Vâlcea pe pagina de Facebook. 

Interpretul de muzică populară Petrică Mâţu Stoian, care se afla în recuperare post-COVID, a murit, la 6 noiembrie 2021, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale. Petrică Mâţu Stoian avea 61 de ani. Artistul ar fi fost vaccinat încă din luna februarie cu schema completă.

Mâţu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi cântăreţi de muzică populară, datorită talentului său desăvârşit şi a unei charisme aparte, ceea ce i-a adus un mare succes, şi multă admiraţie.

Comenteaza