Mesajul lui Cîţu pentru jurnalişti: "Să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului"

Mesajul lui Cîţu pentru jurnalişti: "Să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului"
| Foto: ProTv

Premierul României, Florin Cîţu, le-a mulţumit jurnaliştilor pentru munca prestată în pandemie şi pentru eforturile de a-i informa corect pe cetăţeni. Acesta i-a îndemnat să rămână de partea adevărului pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"De ziua libertății presei, le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, și pentru ei. Informația verificată și corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor.

Iar lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie.

Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate.

Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică. La mulți ani tuturor celor care lucrează în mass-media!", le-a transmis premierul jurnaliştilor pe pagina sa de socializare. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza