Obama a bătut recordul de popularitate pe Twitter deţinut anterior de Justin Bieber

Obama a bătut recordul de popularitate pe Twitter deţinut anterior de Justin Bieber
Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a bătut recordul de popularitate pe Twitter deţinut anterior de Justin Bieber, cu mesajul "Încă patru ani.", preluat în scurt timp de câteva sute de mii de utilizatori, potrivit Forbes.

Obama a câştigat marţi alegerile prezidenţiale din SUA, pentru un nou mandat de patru ani la Casa Albă.

La finele lunii septembrie, blogul All Twitter al Media Bistro a stabilit cele mai populare tweet-uri (mesaje pe Twitter), în funcţie de numărul de retweet-uri (preluarea mesajului de către alţi utilizatori). Câştigătorul a fost starul canadian Justin Bieber, cu mesajul "RIP Avalanna. i love you", care are în prezent 223.376 de retweet-uri.

Mesajul "Încă patru ani." a fost postat marţi seară de Obama după ce presa l-a declarat învingător în Ohio, unul dintre principalele state indecise, unde tendinţa alegătorilor nu era clară potrivit sondajelor anterioare scrutinului.

În aproximativ patru ore, tweet-ul preşedintelui a adunat circa 330.000 de retweet-uri, iar până în prezent a fost preluat de 541.000 de utilizatori.

Echipa de campanie a lui Barack Obama a fost lăudată pentru succesul în social media, unde echipa contracandidatului republican Romney a pierdut detaşat.

 

Etichete
Comenteaza