Patronul de la Ferma Dacilor încearcă sa dea vina pe copii pentru incendiu: Probabil adolescenții au fumat în pensiune

Patronul de la Ferma Dacilor încearcă sa dea vina pe copii pentru incendiu: Probabil adolescenții au fumat în pensiune
| Foto: https://www.economica.net/

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, pensiunea unde şi-au pierdut viaţa 8 oameni, încearcă acum să dea vina pentru incendiul de la fermă pe copiii care erau cazaţi la pensiune.

La Ferma Dacolor şi-au pierdut viaţa în noaptea de 25 pe 26 decembrie 8 persoane într-un incendiu violent. Procurorii îl acuză pe Dinicu că a permis funcționarea pensiunii fără nici un fel de autorizație.

Patronul Cornel Dinicu a transmis, prin apărătorul său, în fața judecătorilor de la Ploiești, că este posibil ca incendiul să fi izbucnit din vina copiilor cazaţi la pensiune, că probabil adolescenții au fumat în pensiune și de acolo a pornit totul.

El a spus că anchetatorii ar trebui să se gândească și la cei patru copii care se aflau acolo în seara de Crăciun și care ar fi băut după lăsarea întunericului și ar fi putut chiar și să fumeze și să lase o țigară nesupravegheată și de la asta ar fi putut să pornească incendiul, a transmis digi24.ro

În paralel anchetatorii au stabilit că focul a pornit de la instalația electrică, solicitată prea mult de aparatele din Ferma Dacilor. 

Ferma Dacilor nu a făcut nici investiția pe care i-a propus-o operatorul de distribuție DEER pentru racordarea pensiunii la un punct de transformare, ci a rămas branșată la o sursă prevăzută pentru o putere de consum mult mai mică, pentru o pompă de apă, potrivit declaraţiilor președintelui Autorității de Reglementare în domeniul Energiei, George Niculescu, a transmis economedia.ro.

Comenteaza