Peste 80 de persoane reținute în urma perchezițiilor DIICOT din toată țara

Peste 80 de persoane reținute în urma perchezițiilor DIICOT din toată țara

În urma sutelor de pecheziții efectuate miercuri în toată țara, procurorii DIICOT au dispus 110 măsuri preventive. Au fost reţinuţi 83 de inculpaţi pentru 24 de ore, iar 23 au fost puși sub control judiciar.

Conform DIICOT, la mai multe servicii și birouri teritoriale se desfășoară în continuare audieri, printre care și la Constanţa, unde acestea abia au început. Procurorii DIICOT și ofiţerii de poliţie judiciară au efectuat, miercuri, 386 de percheziţii domiciliare în București și 28 de judeţe, în cadrul unor ample acţiuni ce vizează destructurarea unor grupări infracţionale de criminalitate organizată.

Anchetatorii au deschis 24 de dosare penale, care vizează destructurarea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată, respectiv trafic de droguri de risc și de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală, spălare de bani, contrabandă, trafic de migranţi, înșelăciune sau șantaj. 

Comenteaza