Polițist prins drogat în trafic. Pozitiv la două substanţe psihoactive

Polițist prins drogat în trafic. Pozitiv la două substanţe psihoactive

Un poliţist în vârstă de 23 de ani, din judeţul Argeş, angajat la IPJ Vaslui, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins în timp ce conducea o motocicletă pe drumul naţional DN 15D, aflându-se sub influenţa drogurilor.

Poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui l-au verificat luni, 18 septembrie pe colegul lor, care conducea o motocicletă, pe raza comunei Ştefan cel Mare. În cadrul unei acţiuni pe linia depistării conducătorilor de autovehicule care conduc în timp ce se află sub influenţa substanţelor psihoactive, poliţistul de 23 de ani a fost depistat pozitiv la două substanţe psihoactive.

"În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanţe psihoactive. Ulterior, conducătorul de motocicletă a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a fi efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui", transmite IPJ Vaslui.

Reprezentanţii IPJ Vaslui au declarat, pentru Agerpres, că în paralel cu cercetările desfăşurate în cadrul dosarului penal, poliţistul este cercetat disciplinar, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale.

Comenteaza