Prim-ministrul Dăncilă, mai în formă decât trupa Divertis în vremurile bune

Prim-ministrul Dăncilă, mai în formă decât trupa Divertis în vremurile bune

Premierul Viorica Dancilă a făcut o nouă gafă în timpul discuţiilor cu europarlamentarii din grupul socialiştilor şi democraţilor.

Eurodeputatul Cătălin Ivan a scris pe pagina sa de socializare:

„Tocmai am aflat de la Viorica Dancila, in plenul Grupului S&D, ca jandarmerita a fost “batuta cu bestialitate de protestanti”. Sper ca traducatorii au inteles ca este vorba de protestatari. Sa nu intram intr-un conflict religios”, a scris europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Dancilă vorbea despre Ștefania, femeia bătută de mai mulți indivizi în timpul protestului din 10 august. Inițial, jandarmeria a anunțat ca femeia are fractură de coloana cervicală și că ar putea rămâne paralizată. Diagnosticul a fost apoi infirmat, iar jandarmerița a plecat din spital dupa câteva zile pe propriile picioare, ba chiar alergând, pentru a se feri de jurnaliști.

Șefii jandarmeriei au spus marți, la audierile din Parlament, că acesta a fost diagnosticul inițial pus de medicul care a consultat-o în Piața Victoriei.

Premierul se află la Bruxelles, în cea de a doua zi a vizitei sale de lucru, unde are întâlniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Săptămâna viitoare, în plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din România.

Comenteaza