Răsturnare de situație în cazul minorei lovite pe trecerea de pietoni, pe lângă care au trecut 6 mașini în timp zăcea pe carosabil

Răsturnare de situație în cazul minorei lovite pe trecerea de pietoni, pe lângă care au trecut 6 mașini în timp zăcea pe carosabil
| Foto: Captura video Vali Petcu - https://twitter.com/zoso/

Se pare că pentru primii 2 şoferi care au ocolit sâmbătă copila lovită pe o trecere de pietoni din capitală ar exista un motiv întemeiat pentru care au lăsat fata să zacă pe asfalt.

Accidentul de circulație în care a fost implicată o fata de 15 ani a fost filmat de o cameră de bord sâmbătă, 11 noiembrie. O fată este lovită în plin pe trecerea de pietoni şi cade pe carosabil, iar apoi este ocolită de mai mulţi şoferi, după ce vinovatul a fugit de la locul accidentului. Cei care s-au apropiat de copila întinsă pe asfalt au fost câțiva pietoni care au alertgat spre victima lovită pe trecerea de pietoni și au încercat să vadă cum pot să-i acorde primul ajutor.

Opinia publică s-a revoltat la indiferenţa şoferilor care au demarat făsă să ofere ajutor. Dar s-a aflat că cel puţin 2 dintre șoferii despre care inițial se credea că au ignorat victima au o scuză. Aceştia ar fi plecat, de fapt, în urmărirea suspectului.

Văzând un şofer care a fugit de la locul accidentului, aceştia au sunat la 112 și le-au spus polițiștilor ce numere de înmatriculare are mașina fugarului. Din informațiile digi24.ro, în mașini erau mai mulți oameni care au sunat la 112 și care au rămas în permanentă legătură cu dispeceratul, astfel încât să le poată oferi detalii despre locul în care se află șoferul fugar.

Dacă pentru primii doi şoferi este o scuză, următorii 4 şoferi, inclusiv cel cu numere de Cluj, înseamnă că sunt cei care rămân sub oprobriul public deoarece au abandonat un om care acum se zbate între viaţă şi moarte. Amintim că victima în vârstă de 15 ani este internată în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, pe secția de anestezie și terapie intensivă. 

Citeşte şi: Minor lovit în plin pe trecerea de pietoni. Şoferii ocolesc victima şi îşi văd de drum... inclusiv o maşină cu numere de CJ

Comenteaza