REVOLTĂ în rândul părinților, după ce un profesor a apărut la un curs online în... lenjerie intimă

REVOLTĂ în rândul părinților, după ce un profesor a apărut la un curs online în... lenjerie intimă
| Foto: digi24.ro

Ministrul Educației a trimis corpul de control la școală. Între timp, dascălul a intrat în concediu fără plată. 

Profesorul este angajat la Școala Centrală din București. Imaginile surprinse sunt din timpul unui curs desfășurat online. Părinții care au sesizat incidentul atrag atenția că dascălul mută camera de filmat, arătând că poartă doar lenjerie intimă.

"Pentru mine a fost un șoc când am vazut filmulețul. Am crezut ca nu e real, e imposibil ca un cadru didactic să facă așa ceva, am zis că nu se poate și că nu e real", spune mama unui elev de clasa a XI-a.

"Jignește elevii, le vorbește urât, are momente când vorbește urât de cum arată unii copii. De exemplu, unei fete care a și plecat din cauza lui, pentru că purta o bluză cu umerii în jos i-a zis: Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține. Nu cred că pot să fiu de acord să preia alți copii și să continue cu acest comportament. Ideal ar fi ca proful să nu mai fie în învățământ pentru că este nociv", spune un alt părinte.

Ministrul Educației a trimis corpul de control la Școala Centrală.  Posibilele sancțiuni vor fi stabilite, însă, după finalizarea anchetei disciplinare, transmite Digi24.

loading...
Comenteaza