România, sat fără câini: A trecut pe roșu, a lovit două mașini, i-a sfidat şi i-a amenințat pe polițiști. Acum 2 ani a scăpat într-un dosar penal pentru deţinere de droguri

România, sat fără câini: A trecut pe roșu, a lovit două mașini, i-a sfidat şi i-a amenințat pe polițiști. Acum 2 ani a scăpat într-un dosar penal pentru deţinere de droguri

Miercuri seară, un şofer din Bucureşti a trecut pe roșu la semafor, a refuzat să oprească și a lovit două mașini. Polițiștii nu au reușit să-l rețină pe loc, ulterior șoferul teribilist a postat un mesaj video sfidător pe Instagram, în care îi amenința pe polițiști. 

Șoferul care a fugit aseară de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi a fost prins joi dimineață. Miercuri seara acesta a trecut pe roșu la semafor, a refuzat să oprească la control, iar apoi a fugit de agenți și jandarmi lovind două mașini.

Polițiștii nu au reușit să-l rețină pe loc. I-au pierdut urma și au găsit doar mașina, abandonată. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost găsit în cartierul Rahova, sectorul 5 al Capitalei, când ieșea din locuință. Polițiștii aveau indicii că se afla acolo și îl așteptau. L-au încătușat și l-au dus la secția de poliție. El va fi dus la Brigada Rutieră pentru audieri, doarece polițiștii rutieri se ocupă de acest caz, a transmis digi24.ro.   

Bărbatul fusese căutat toată noaptea de polițiști. Cu polițiștii pe urmele sale, șoferul teribilist a postat un mesaj video sfidător pe Instagram, în care îi amenința pe polițiști! „Când vedeți girofarul ăla, ce faceți, mă? Stați, măi, cuminți. Ești gabor (...) dacă te lasă verii mei, familia mea, dacă te lasă să dormi în pat liniștit (...)”

Din postarea de pe Instagram reiese că şmecherul din Bucureşti ar avea relaţii pe care se bazează că va scăpa de consecinţele acţiunilor sale. Nu este prima dată când bărbatul are probleme cu legea. A fost cercetat într-un dosar penal pentru deținere de droguri, dar în 2020 cazul său a fost clasat.   

Comenteaza