S-a spânzurat la 46 de ani, lăsând un mesaj de adio pe o factură de utilităţi. Moartea, mai uşoară decât traiul în România

S-a spânzurat la 46 de ani, lăsând un mesaj de adio pe o factură de utilităţi. Moartea, mai uşoară decât traiul în România

Traiul zilnic în România a devenit pentru unii cetăţeni prea greu de suportat, iar cei care ajung în pragul disperării aleg varianta suicidului decât să mai primească facturi imposibil de achitat. 

Este cazul unui bărbat în vârstă de 46 de ani din România, care se afla în şomaj tehnic după ce compania la care lucra, Combinatul de aluminiu ALRO S.A., şi-a redus activitatea. Acesta a fost găsit spânzurat luni, în locuinţa sa din Slatina, unde a fost găsit şi un mesaj scris pe o factură la utilităţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, poliţiştii au fost sesizaţi despre decesul bărbatului de către un coleg de serviciu al acestuia, care l-ar fi căutat acasă pentru că nu-i mai răspundea la apelurile telefonice de aproape două zile, a transmis Agerpres. 

"La data de 11 iulie a.c, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliul său, din municipiul Slatina. Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Ultimele cuvinte, așternute pe o factură de utilități

Potrivit unor surse, bărbatul a fost găsit spânzurat cu un cablu de o ţeavă de gaze, iar în locuinţă se afla un plic de la o factură de utilităţi pe care scria: "Ultima variantă/o moarte".

Comenteaza