Scene înfiorătoare într-o familie. Un bărbat a aruncat cu benzină pe fiul său și i-a dat FOC

Scene înfiorătoare într-o familie. Un bărbat a aruncat cu benzină pe fiul său și i-a dat FOC
| Foto: antena3

Un bărbat de 50 de ani a fost arestat preventiv după ce a comis o faptă greu de imaginat. A aruncat cu benzină pe holul casei și pe fiul său și a dat foc. Victima a suferit arsuri pe o treime din suprafaţa corpului.

Evenimentul trafic s-a petrecut, în data de 30 septembrie 2023, într-un sat din județul Tulcea. Un bărbat de 50 de ani din localitatea Frecăţei este cercetat pentru violenţă în familie, în forma tentativei de omor calificat comis prin cruzimi.

Potrivit anchetatorilor, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a aruncat  intenţionat cu benzină în interiorul unei clădiri, dar şi asupra fiului său, în vârstă de 24 de ani, după care a aprins substanţa inflamabilă, provocându-i acestuia arsuri pe circa 20-30% din suprafaţa corpului.

“Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că F.I., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat iniţial familia cu auto-incendierea sa. Ulterior, în condiţiile în care avea asupra lui substanţa inflamabilă şi în timp ce îşi ameninţa membrii familiei că le dă foc, a aruncat benzină în holul casei în care aceştia se aflau şi a aprins substanţa inflamabilă.

Întrucât benzina a fost aruncată şi în direcţia lui F.V., articolele de îmbrăcăminte ale acestuia au luat foc, flacăra cuprinzându-i zona pieptului, a gâtului şi a braţelor. Intervenţia imediată a mamei lui F.V. a contribuit la stingerea focului care l-a cuprins”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, conform News.ro.

Acolo a sosit un echipaj de ambulanţă care l-a transportat pe tânăr la spital.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat apoi Tribunalului Tulcea, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza